
...

Bakt potet med fetakrem
Bakt potet med fetakrem er en frisk og smakfull variant av den klassiske bakte poteten.
Den salte fetaosten, kombinert med syrlig sitron, kremet rømme og aromatisk hvitløk, gir en deilig topping som løfter poteten til nye høyder.
Denne retten passer perfekt som en mettende lunsj, lett middag eller som tilbehør til grillmaten. Enkle ingredienser – stor smak!
(4.6/5)
60 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Dryss olivenolje og flaksalt på poteten og pakk den inn i aluminiumsfolie.
Stek på 200 grader i 60 til 90 minutter, avhengig av størrelsen på poteten. Du kan også steke den i airfryer på 200 grader i ca. 60 minutter.
Ha fetaost, rømme, sitronsaft, finkuttet gressløk og hvitløk i en bolle, pisk sammen til en luftig krem og smak til med salt og pepper.
Snitt poteten på langs og trykk den lett sammen. Topp poteten med fetakremen.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
