
...

Bakt potet
Bakt potet er en enkel, men fantastisk rett som passer like godt til hverdags som til helgekos. Med sin sprø skorpe og myke, luftige innside blir den et perfekt utgangspunkt for smakfulle toppinger.
Her får du en klassisk variant med sprøtt bacon, søt mais, frisk vårløk og en klatt rømme – en kombinasjon som gir både fylde og friskhet. Enten du lager den i ovn eller airfryer, er bakt potet alltid en sikker vinner!
(4.8/5)
60 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Dryss olivenolje og flaksalt på poteten og pakk den inn i aluminiumsfolie.
Stek på 200 grader i 60 til 90 minutter, avhengig av størrelsen på poteten. Du kan også steke den i airfryer på 200 grader i ca. 60 minutter.
Stek baconet sprøtt og finkutt vårløk.
Snitt poteten på langs og trykk den lett sammen. Topp poteten med bacon, vårløk, mais og en god klatt rømme.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
