top of page

...

Bakt potet

Bakt potet

Bakt potet er en enkel, men fantastisk rett som passer like godt til hverdags som til helgekos. Med sin sprø skorpe og myke, luftige innside blir den et perfekt utgangspunkt for smakfulle toppinger.

 

Her får du en klassisk variant med sprøtt bacon, søt mais, frisk vårløk og en klatt rømme – en kombinasjon som gir både fylde og friskhet. Enten du lager den i ovn eller airfryer, er bakt potet alltid en sikker vinner!

(4.8/5)

60 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Dryss olivenolje og flaksalt på poteten og pakk den inn i aluminiumsfolie.

 

Stek på 200 grader i 60 til 90 minutter, avhengig av størrelsen på poteten. Du kan også steke den i airfryer på 200 grader i ca. 60 minutter.

 

Stek baconet sprøtt og finkutt vårløk.

 

Snitt poteten på langs og trykk den lett sammen. Topp poteten med bacon, vårløk, mais og en god klatt rømme.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page