top of page

...
Kutt toppen av hvitløken.
Pensle med olje og dryss over flaksalt.
Pakk hver hvitløk inn i aluminiumsfolie og bak i ovnen på 200 grader i 45 minutter.
Visste du at? Bakt hvitløk holder 1 uke i kjøleskapet. Oppbevares i en tett boks.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato


Bakt hel hvitløk
Ved å bake hvitløken endrer den karakter og blir søtere og rundere i smaken. Passer som tilbehør til kjøtt og fisk, eller der du ellers bruker hvitløk, men ønsker en mildere smak.
(5/5)
5 minutter
bottom of page