top of page

...

Bakt hel hvitløk

Bakt hel hvitløk

Bakt hel hvitløk er en fantastisk måte å fremheve hvitløkens naturlige, søte og milde smak på, samtidig som du bevarer den rike aromaen. Når hvitløken bakes, blir de små feddene myke, kremete og nesten karamelliserte, noe som gir en helt annen opplevelse enn den rå eller stekte varianten. Den bakte hvitløken får en rund, søt smak som er perfekt å bruke som en del av en forrett, på smørbrød, eller som tilbehør til hovedretter.

 

Denne oppskriften er enkel, men resultatet gir en ypperlig dybde til måltidet. Når du baker hel hvitløk sammen med litt olivenolje og krydder, får du en fyldig og smakfull ingrediens som kan brukes i utallige retter. Hvitløken blir utrolig lett å presse ut, og du kan smøre den kremete, bakte hvitløken direkte på brød, blande den inn i sauser, eller til og med bruke den som en smakfull topping på pizza.

 

Bakt hel hvitløk passer seg også til kjøtt og fisk er perfekt til middager, festlige sammenkomster eller som et ekstra element på tapasbordet.

(4.5/5)

5 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kutt toppen av hvitløken.

 

Pensle med olje og dryss over flaksalt.

 

Pakk hver hvitløk inn i aluminiumsfolie og bak i ovnen på 200 grader i 45 minutter.

 

Visste du at? Bakt hvitløk holder 1 uke i kjøleskapet. Oppbevares i en tett boks.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page