top of page

...

Kutt toppen av hvitløken.

 

Pensle med olje og dryss over flaksalt.

 

Pakk hver hvitløk inn i aluminiumsfolie og bak i ovnen på 200 grader i 45 minutter.

 

Visste du at? Bakt hvitløk holder 1 uke i kjøleskapet. Oppbevares i en tett boks.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Bakt hel hvitløk

Bakt hel hvitløk

Ved å bake hvitløken endrer den karakter og blir søtere og rundere i smaken. Passer som tilbehør til kjøtt og fisk, eller der du ellers bruker hvitløk, men ønsker en mildere smak.

(5/5)

5 minutter

Lagre
bottom of page