
...

Bakt brie med hvitløk og smør
Bakt brie med hvitløk og smør er en utrolig smakfull og enkel rett som virkelig hever smaken på en vanlig brieost. Den myke, kremete teksturen på brien smelter perfekt sammen med det rike smøret og den aromatiske hvitløken, som tilfører en herlig dybde til smaken. Denne retten er perfekt som en forrett, smårett eller tapas, og den kan lett tilpasses ulike anledninger, fra en uformell middag til en festlig samling.
Når brien bakes, blir den deilig myk og smøraktig, og den friske hvitløken som varmes i smøret gir en subtil, men fantastisk smak som tar osten til et helt nytt nivå. Resultatet er en varm, kremet ost som smelter i munnen, og den kan gjerne nytes sammen med et utvalg av sprø brød, kjeks eller ferske grønnsaker.
Bakt brie med hvitløk og smør er enkel å lage, men gir et imponerende resultat som garantert vil imponere gjestene dine. Det er en fantastisk måte å nyte brie på, og den passer til både høytidelige feiringer og hverdagskos. En uimotståelig rett som rett og slett aldri kan gå galt!
Ikke nok ratings ennå
15 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Legg brien i en ildfast form.
Ha på smør, finhakket hvitløk og en kvast timian.
Bak brien på 180 grader i ca. 10 minutter til den er myk og lett rennende.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
