top of page

...

Bakt brie med hvitløk og smør

Bakt brie med hvitløk og smør

Bakt brie med hvitløk og smør er en utrolig smakfull og enkel rett som virkelig hever smaken på en vanlig brieost. Den myke, kremete teksturen på brien smelter perfekt sammen med det rike smøret og den aromatiske hvitløken, som tilfører en herlig dybde til smaken. Denne retten er perfekt som en forrett, smårett eller tapas, og den kan lett tilpasses ulike anledninger, fra en uformell middag til en festlig samling.

 

Når brien bakes, blir den deilig myk og smøraktig, og den friske hvitløken som varmes i smøret gir en subtil, men fantastisk smak som tar osten til et helt nytt nivå. Resultatet er en varm, kremet ost som smelter i munnen, og den kan gjerne nytes sammen med et utvalg av sprø brød, kjeks eller ferske grønnsaker.

 

Bakt brie med hvitløk og smør er enkel å lage, men gir et imponerende resultat som garantert vil imponere gjestene dine. Det er en fantastisk måte å nyte brie på, og den passer til både høytidelige feiringer og hverdagskos. En uimotståelig rett som rett og slett aldri kan gå galt!

Ikke nok ratings ennå

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Legg brien i en ildfast form.

 

Ha på smør, finhakket hvitløk og en kvast timian.

 

Bak brien på 180 grader i ca. 10 minutter til den er myk og lett rennende.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page