top of page

...

Bakt brie med honning, mandler og tranebær

Bakt brie med honning, mandler og tranebær

Bakt brie med honning, mandler og tranebær er en uimotståelig rett som kombinerer den kremete, milde smaken av brie med sødme fra honning, den ristede smaken av mandler og den friske syrligheten fra tranebær. Denne enkle, men elegante retten er perfekt som en forrett, tapas eller en hyggelig smårett til en middag.

 

Den bakte brien smeltes og blir ekstra smakfull når den kombineres med de varme, karamelliserte ingrediensene. Den søte honningen og de sprø mandlene gir en perfekt balanse til den myke osten, mens tranebærene tilfører et fargerikt og syrlig element som løfter hele retten.

 

Denne oppskriften er både rask å tilberede og imponerende å servere, og den passer utmerket til både festlige anledninger og koselige sammenkomster. Den kan også enkelt tilpasses med andre typer nøtter eller frukt etter sesong. En fantastisk måte å nyte brie på, og en garantert vinner på ethvert ostebord!

(5/5)

15 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Legg brien i en ildfast form.

 

Ha på smør, honning, hakkede mandler og tranebær.

 

Bak brien på 180 grader i ca. 10 minutter til den er myk og lett rennende.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page