top of page

...

Legg brien i en ildfast form.

 

Ha på smør, honning, hakkede mandler og tranebær.

 

Bak brien på 180 grader i ca. 10 minutter til den er myk og lett rennende.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Bakt brie med honning, mandler og tranebær

Bakt brie med honning, mandler og tranebær

Nyt en varm forrett eller snack med bakt brie toppet med honning, mandler og tranebær. Denne rike og kremete osten får et søtt løft med honningen og en sprø, nøtteaktig tekstur fra mandlene, mens tranebærene tilfører en frisk syrlighet. Perfekt for hyggelige sammenkomster, til kveldsmat, eller som en del av et ostebord.

(5/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page