top of page

...

Slik gjør du

Skrell nederste del av aspargesen og kutt 2 cm av bunnen. Dryss litt olivenolje, salt og pepper over aspargesen og grill på høy varme i 2 minutter på hver side.

 

Del aspargesen i biter.

 

Bland alle ingrediensene til vinaigretten og smak til med salt og pepper.

 

Vend aspargesen sammen med fetaost, finhakket dill og persille, og vinaigretten. Topp med grovhakket pistasj.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Aspargessalat med pistasj og feta

Aspargessalat med pistasj og feta

Salat med grillet asparges, fetaost og pistasjnøtter, vendt sammen med en frisk og god vinaigrette.

(4.9/5)

15 minutter

Lagre
bottom of page