top of page

...
Skrell nederste del av aspargesen og kutt 2 cm av bunnen. Dryss litt olivenolje, salt og pepper over aspargesen og grill på høy varme i 2 minutter på hver side.
Del aspargesen i biter.
Bland alle ingrediensene til vinaigretten og smak til med salt og pepper.
Vend aspargesen sammen med fetaost, finhakket dill og persille, og vinaigretten. Topp med grovhakket pistasj.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato


Aspargessalat med pistasj og feta
Salat med grillet asparges, fetaost og pistasjnøtter, vendt sammen med en frisk og god vinaigrette.
(4.9/5)
15 minutter
bottom of page