top of page

...

Appelsinlikør

Appelsinlikør

Hjemmelaget appelsinlikør – frisk, fyldig og perfekt som gave eller drikkevare til påske!

 

Det er noe helt eget ved å lage sin egen likør – spesielt når den dufter av solmodne appelsiner og har en silkemyk sødme med et lite sting fra vodkaen. Denne appelsinlikøren er enkel å lage, men krever litt tålmodighet – til gjengjeld får du en nydelig drikk som både ser imponerende ut og smaker fantastisk.

 

Perfekt til å nytes etter en god middag, som smakstilsetning i desserter – eller tappet på små flasker som en hjemmelaget gave med kjærlighet.

Ikke nok ratings ennå

10 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Bland vodka og sukker godt og la det stå til sukkeret er helt oppløst.

 

Skrell appelsinen med for eksempel en grønnsaksskreller og kutt skallet i strimler.

 

Ha vodkablandingen og appelsinskallet i en ren beholder, og oppbevar kaldt i minst 3 uker. Vend på beholderen noen ganger underveis.

 

Sil og server.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page