top of page

...

Appelsincookies med hasselnøtter

Appelsincookies med hasselnøtter

Appelsincookies med hasselnøtter er en herlig kombinasjon av sødmefull appelsin og nøttete sprøhet, som resulterer i en smakfull småkake perfekt til kaffepausen eller som en søt avslutning på måltidet. Eller om du får gjester kan du imponere med disse litt uvanlige cookiesene!

 

Disse er enkle å lage og byr på en deilig balanse mellom friskheten fra revet appelsinskall og den rike smaken av finmalte hasselnøtter. Følger du denne oppskriften riktig, sikrer du en luftig og lett deig. Disse cookiesene er sprø utenpå og myke og seige inni. Kanskje dette blir din nye favoritt cookie?

 

1 porsjon holder til 18 store cookies.

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

La smøret stå på kjøkkenbenken til det blir romtemperert.

 

Pisk smør, sukker og brunt sukker sammen til en jevn blanding. Tilsett eggene ett om gangen, og rør godt mellom hvert egg.

 

Kjør hasselnøtter i en foodprosessor til de er finmalt. Riv appelsinskallet.

 

Bland alle ingrediensene og rør godt til alt er godt kombinert.

 

Stek på 190 grader i 12-15 minutter.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page