top of page

...

Åpen lasagne med burrata og asparges

Åpen lasagne med burrata og asparges

Åpen lasagne er en variant hvor man anretter lasagnen lagvis på tallerkenen i stedet for å bake den i form. Denne varianten med burrata, brunet smør og asparges har masse gode smaker og er rask å lage. Skikkelig kosemat.

 

Dette er en moderne vri på den klassiske italienske retten. Denne lasagnen skiller seg ut ved å bruke friske ingredienser som burrata – skikkelig kremet og myk – og sesongens asparges, som gir en frisk og delikat smak. Med lag av pastaplater, saftig tomatsaus og en rik ostesmak, er denne retten både lett og mettende, og byr på en fantastisk balanse av teksturer og smaker. Perfekt for en smakfull middag eller festmåltid, og et godt alternativ for dem som ønsker en litt lettere og mer grønnsaksrik lasagne.

 

Denne retten er både imponerende og enkel å lage!

Ikke nok ratings ennå

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Kok lasagneplatene i saltet vann til de er al dente.

 

Kutt aspargesen i biter og ha over i en stekepanne med smør og litt vann. Damp til aspargesen er mør, det tar ca 4-6 minutter.

 

Ha smør i en kjele og brun på middels varme til det får en nøttebrun farge.

 

Sett sammen lasagnen lagvis på tallerkenen med lasagneplater, asparges, brunet smør og burrata. Topp med ristede pinjekjerner, en skvis sitron og revet sitronskall.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page