
...
Kok lasagneplatene i saltet vann til de er al dente.
Kutt aspargesen i biter og ha over i en stekepanne med smør og litt vann. Damp til aspargesen er mør, det tar ca 4-6 minutter.
Ha smør i en kjele og brun på middels varme til det får en nøttebrun farge.
Sett sammen lasagnen lagvis på tallerkenen med lasagneplater, asparges, brunet smør og burrata. Topp med ristede pinjekjerner, en skvis sitron og revet sitronskall.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato


Åpen lasagne med burrata og asparges
Åpen lasagne er en variant hvor man anretter lasagnen lagvis på tallerkenen i stedet for å bake den i form. Denne varianten med burrata, brunet smør og asparges har masse gode smaker og er rask å lage.
(4.7/5)
30 minutter