top of page
...
Slik gjør du
Kok lasagneplatene i saltet vann til de er al dente.
Kutt aspargesen i biter og ha over i en stekepanne med smør og litt vann. Damp til aspargesen er mør, det tar ca 4-6 minutter.
Ha smør i en kjele og brun på middels varme til det får en nøttebrun farge.
Sett sammen lasagnen lagvis på tallerkenen med lasagneplater, asparges, brunet smør og burrata. Topp med ristede pinjekjerner, en skvis sitron og revet sitronskall.
laster...
porsjoner
Ingredienser
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Åpen lasagne med burrata og asparges
Åpen lasagne er en variant hvor man anretter lasagnen lagvis på tallerkenen i stedet for å bake den i form. Denne varianten med burrata, brunet smør og asparges har masse gode smaker og er rask å lage.
(5/5)
30 minutter
bottom of page