top of page

...

Kok lasagneplatene i saltet vann til de er al dente.

 

Kutt aspargesen i biter og ha over i en stekepanne med smør og litt vann. Damp til aspargesen er mør, det tar ca 4-6 minutter.

 

Ha smør i en kjele og brun på middels varme til det får en nøttebrun farge.

 

Sett sammen lasagnen lagvis på tallerkenen med lasagneplater, asparges, brunet smør og burrata. Topp med ristede pinjekjerner, en skvis sitron og revet sitronskall.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Åpen lasagne med burrata og asparges

Åpen lasagne med burrata og asparges

Åpen lasagne er en variant hvor man anretter lasagnen lagvis på tallerkenen i stedet for å bake den i form. Denne varianten med burrata, brunet smør og asparges har masse gode smaker og er rask å lage.

(4.7/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page