top of page

...

Skjær agurk i tynne strimler med grønnsaksskreller eller ostehøvel.

 

Rør sammen vann, sukker, eddik, salt og nykvernet pepper.

 

Hell laken over agurken og la den stå i minst 15 minutter.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Agurksalat naturell

Agurksalat naturell

Agurksalat er det perfekte tilbehør til all slags fisk. Det er enkelt og raskt å lage, og har masse god smak.

(4.7/5)

20 minutter

Lagre
bottom of page