top of page

...

Affogato

Affogato

Affogato er den perfekte kombinasjonen av dessert og kaffe – enkel, elegant og utrolig god. Den varme espressoen smelter forsiktig over den kalde vaniljeisen og skaper en silkemyk, bittersøt opplevelse i hver skje. Serveres gjerne med en sprø kjeks ved siden av, og er like perfekt etter middag som en liten pause midt på dagen.

Ikke nok ratings ennå

5 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Legg en kule vaniljeis i en kopp eller et lite glass. Hell en varm, nybrygget espresso over isen rett før servering. Server med en søt kjeks ved siden av for ekstra crunch og kontrast. Nyt med én gang, mens isen begynner å smelte i kaffen.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page