top of page

...

17. mai pavlova

17. mai pavlova

Ingen feiring av nasjonaldagen er komplett uten en skikkelig pavlova på dessertbordet. Denne 17. mai-pavlovaen kombinerer alt vi elsker – sprø marengs med seig kjerne, luftig krem og friske bær i rødt, hvitt og blått.

 

Den er både elegant og leken, og passer perfekt til å markere en dag fylt med fest, familie og flagg. Pavlovaen kan lages dagen før og pyntes rett før servering, noe som gjør den til en praktisk og imponerende avslutning på nasjonaldagsmåltidet. Enten den serveres etter frokost, grillfest eller koldtbord – dette er en dessert som garantert får gjestene til å smile.

(3.8/5)

120 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

laster...

porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt og pisk godt mellom hver gang. Når du har tilsett alt sukkeret pisker du videre i 5 minutter.

 

Tilsett hvitvinseddik og maisenna og pisk forsiktig i 10 sekunder så det blander seg.

 

Finn frem et bakebrett med bakepapir. Ha marengsen over på bakebrettet og form en sirkel på ca. 22 cm.

 

Forvarm ovnen til 160 grader. Sett inn kaken og skru ned varmen til 100 grader. Stek kaken i 90 minutter, åpne ovnsdøren og la den stå til den er avkjølt.

 

Pisk fløte og vaniljesukker til en fyldig krem.

 

Kutt opp bærene og pynt pavlovaen med krem og friske bær.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page