top of page

...

Slik gjør du

Finhakk sjalottløk, kjørvel, gressløk og grønn chili.

 

Bland alle ingrediensene sammen og smak til med salt og pepper. La sausen stå i minst et kvarter før bruk.

 

Bruk sausen på alt fra kjøtt til fisk, fugl og skalldyr.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Mastersaus

Mastersaus

En anvendelig smaksforsterker som passer perfekt til alt fra kjøtt til fisk, skalldyr og fugl. Kan brukes som marinade eller saus på ferdig rett.

(5/5)

5 minutter

Lagre
bottom of page