top of page

...

Grillet biff med mastersaus

30 minutter

Ikke nok ratings ennå

Grillet entrecôte toppet med en smaksrik mastersaus! Denne enkle og raske retten gir gjestene vann i munn.

Grillet entrecôte toppet med en smaksrik mastersaus! Denne enkle og raske retten gir gjestene vann i munn.

Se video
Lagre
Grillet biff med mastersaus

ANNONSE

Slik gjør du

Del entrecoten i biter på ca. 200 g hver. Pensle med solsikkeolje og gni godt inn med salt og pepper.

 

Grill biffen på høy direkte varme i 2-3 minutter på hver side til du har en kjernetemperatur på 58 grader. La kjøttet hvile før du kutter i det.

 

Kok risen.

 

Finhakk sjalottløk, kjørvel, gressløk og grønn chili. Bland alle ingrediensene sammen og smak til med salt og pepper. La sausen stå i minst et kvarter før bruk.

laster...

porsjoner

Ingredienser

ANNONSE

bottom of page