
...

Små pavlova med vaniljekrem og jordbær
Små pavlovaer med vaniljekrem og jordbær er en elegant og smakfull dessert som kombinerer sprø marengsbunner med fløyelsmyk vaniljekrem og friske jordbær. For å lage disse minipavlovaene piskes eggehviter stive med sukker til en blank og tykk marengsmasse. Deretter formes små sirkler på bakepapir, gjerne med en liten fordypning i midten, og stekes ved lav temperatur til de er sprø utenpå og myke inni.
Når marengsbunnene er avkjølt, fylles de med en rik vaniljekrem, enten hjemmelaget eller ferdigkjøpt. Toppingen består av friske jordbær skåret i skiver eller biter, som gir en frisk og søt kontrast til den kremete vaniljekremen og den sprø marengsen.
Disse delikate porsjonskakene passer perfekt til festlige anledninger eller som en søt avslutning på et godt måltid!
(4.8/5)
120 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt og pisk godt mellom hver gang. Når du har tilsett alt sukkeret pisker du videre i 5 minutter.
Tilsett hvitvinseddik og maisenna og pisk forsiktig i 10 sekunder så det blander seg.
Finn frem et bakebrett med bakepapir. Lag små marengstopper med en spiseskje eller sprøytepose. Lag de litt flate så det er lettere å legge på krem og pynt.
Forvarm ovnen til 160 grader. Sett inn kaken og skru ned varmen til 100 grader. Stek bunnene i 90 minutter, åpne ovnsdøren og la den stå til den er avkjølt.
Kutt jordbær i biter.
Pynt pavlovaene med vaniljekrem og jordbær.
Se hvordan du lager hjemmelaget vaniljekrem her.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
