
...

Pavlova med krem og bær
Pavlova toppet med en deilig krem med vaniljesmak og friske bær.
Pavlova med krem og bær er en klassisk og fristende dessert som kombinerer sprø marengs med myk krem og friske bær. Den delikate marengsen gir en sprø tekstur som smelter på tungen, mens den luftige kremen og de søte bærene gir en perfekt balanse.
Du kan bruke et utvalg av bær etter sesong, som jordbær, bringebær eller blåbær, for å gi en frisk og fargerik kontrast til den lette sødmen fra marengsen.
Dette er en ideell dessert for både hverdags og fest, og en som alltid imponerer både syns- og smakssansen!
(5/5)
120 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Marengsbunn
4 stk eggehvite
200 g sukker
0.5 ts hvitvinseddik
1.5 ss maisenna
Krem med vanilje
3 dl fløte
3 ss vaniljesukker
Pynt
300 g jordbær
300 g bringebær
sitronmelisse
porsjoner
Ingredienser
Server sammen med
Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt og pisk godt mellom hver gang. Når du har tilsett alt sukkeret pisker du videre i 5 minutter.
Tilsett hvitvinseddik og maisenna og pisk forsiktig i 10 sekunder så det blander seg.
Finn frem et bakebrett med bakepapir. Ha marengsen over på bakebrettet og form en sirkel på ca. 22 cm.
Forvarm ovnen til 160 grader. Sett inn kaken og skru ned varmen til 100 grader. Stek kaken i 90 minutter, åpne ovnsdøren og la den stå til den er avkjølt.
Pisk fløte og vaniljesukker til en fyldig krem.
Kutt opp bærene og pynt pavlovaen med krem, friske bær og sitronmelisse.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
