top of page

...

Pavlova med krem og bær

Pavlova med krem og bær

Pavlova toppet med en deilig krem med vaniljesmak og friske bær.

 

Pavlova med krem og bær er en klassisk og fristende dessert som kombinerer sprø marengs med myk krem og friske bær. Den delikate marengsen gir en sprø tekstur som smelter på tungen, mens den luftige kremen og de søte bærene gir en perfekt balanse.

 

Du kan bruke et utvalg av bær etter sesong, som jordbær, bringebær eller blåbær, for å gi en frisk og fargerik kontrast til den lette sødmen fra marengsen.

 

Dette er en ideell dessert for både hverdags og fest, og en som alltid imponerer både syns- og smakssansen!

(5/5)

120 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Marengsbunn

4 stk eggehvite

200 g sukker

0.5 ts hvitvinseddik

1.5 ss maisenna


Krem med vanilje

3 dl fløte

3 ss vaniljesukker


Pynt

300 g jordbær

300 g bringebær

sitronmelisse


porsjoner

Ingredienser

Server sammen med

Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt og pisk godt mellom hver gang. Når du har tilsett alt sukkeret pisker du videre i 5 minutter.

 

Tilsett hvitvinseddik og maisenna og pisk forsiktig i 10 sekunder så det blander seg.

 

Finn frem et bakebrett med bakepapir. Ha marengsen over på bakebrettet og form en sirkel på ca. 22 cm.

 

Forvarm ovnen til 160 grader. Sett inn kaken og skru ned varmen til 100 grader. Stek kaken i 90 minutter, åpne ovnsdøren og la den stå til den er avkjølt.

 

Pisk fløte og vaniljesukker til en fyldig krem.

 

Kutt opp bærene og pynt pavlovaen med krem, friske bær og sitronmelisse.

Slik gjør du

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

5 drinker du må teste i påsken! Sol i glasset og smaken av vår
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Her er rettene du bør lage i påsken!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
bottom of page