top of page

...

Slik gjør du

Vask pærene og kutt av toppen og bunnen. Skjær den i tynne skiver og legg utover en tallerken.

 

Bland sammen olivenolje, honning, sitronsaft og grov sennep til en dressing.

 

Smuldre blåmuggost i biter og legg oppå pærene sammen med hakkede valnøtter og ruccula.

 

Dryss over dressingen og server.

 

Visste du at? Carpaccio egentlig er en rett med tynne skiver av rått oksekjøtt. Den ble skapt på Harry's Bar i Venezia i 1950. Senere er carpaccio blitt et videre begrep for matretter med tynne skiver av blant annet rått kjøtt og rå fisk.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Pære carpaccio med blåmuggost

Pære carpaccio med blåmuggost

En rask og smakfull rett du kan servere til forrett eller som snacks!

(5/5)

10 minutter

Lagre
bottom of page