top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Vask pærene og kutt av toppen og bunnen. Skjær den i tynne skiver og legg utover en tallerken.

 

Bland sammen olivenolje, honning, sitronsaft og grov sennep til en dressing.

 

Smuldre blåmuggost i biter og legg oppå pærene sammen med hakkede valnøtter og ruccula.

 

Dryss over dressingen og server.

 

Visste du at? Carpaccio egentlig er en rett med tynne skiver av rått oksekjøtt. Den ble skapt på Harry's Bar i Venezia i 1950. Senere er carpaccio blitt et videre begrep for matretter med tynne skiver av blant annet rått kjøtt og rå fisk.

2 stk pære

100 g blåmuggost

30 g ruccula

50 g valnøtter


Dressing

2 ss olivenolje

1 ss honning

1 ss sitronsaft

1 ts sennep, grov


porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Pære carpaccio med blåmuggost

Pære carpaccio med blåmuggost

En rask og smakfull rett du kan servere til forrett eller som snacks!

(5/5)

10 minutter

Lagre
bottom of page