...
Slik gjør du
Vask pærene og kutt av toppen og bunnen. Skjær den i tynne skiver og legg utover en tallerken.
Bland sammen olivenolje, honning, sitronsaft og grov sennep til en dressing.
Smuldre blåmuggost i biter og legg oppå pærene sammen med hakkede valnøtter og ruccula.
Dryss over dressingen og server.
Visste du at? Carpaccio egentlig er en rett med tynne skiver av rått oksekjøtt. Den ble skapt på Harry's Bar i Venezia i 1950. Senere er carpaccio blitt et videre begrep for matretter med tynne skiver av blant annet rått kjøtt og rå fisk.
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
ANNONSE
ANNONSE
Flere oppskrifter
...
...
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
Pære carpaccio med blåmuggost
En rask og smakfull rett du kan servere til forrett eller som snacks!
(5/5)
10 minutter