top of page

...

Slik gjør du

Skjær agurk i tynne strimler med grønnsaksskreller eller ostehøvel. Rør sammen vann, sukker, eddik, salt og nykvernet pepper. Hell laken over agurken og la den stå i minst 15 minutter.

 

Kutt blomkålen i buketter og kok i vann i ca. 15 minutter til den er mør. Sil av vannet og tilsett fløte og smør. Kjør sammen med en stavmikser og smak til med salt og pepper.

 

Ha smør i en stekepanne og varm opp til middels høy varme. Del laksen i 4 biter og legg i stekepannen, krydre med salt og pepper. Stek i ca. 3 minutter på hver side. Hell over litt sitronsaft før servering.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Pannestekt laks med agurksalat og blomkålpuré

Pannestekt laks med agurksalat og blomkålpuré

Pannestekt laks med en fløyelsmyk blomkålpuré og agurksalat, det perfekte festmåltid!

(4.9/5)

45 minutter

Lagre
bottom of page