top of page

...

Slik gjør du

Krydre kyllingen med salt og pepper. Varm stekepannen til høy varme, ha i smør og legg i kyllingen. Stek i 2-3 minutter på hver side. Skru ned varmen og etterstek i ca. 5 minutter under lokk.

 

Kutt opp grønnsakene og kyllingen.

 

Server wrapen i fullkornslefser med aioli, kylling og grønnsaker.

laster...

porsjoner

Ingredienser

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Endelig er det tid for fårikål!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Dette kan du lage med høstens sopp!
Kyllingwrap med aioli

Kyllingwrap med aioli

En sunn og rask wrap med kylling, aioli og grønnsaker.

(5/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page