top of page
![](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_7f42ddc3b13c4dd7a7e36bb64105cae8~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_735,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/placeholdere2.jpg)
...
Skyll svartkål og fjern den tykkeste delen av stilken. Forvell i 60 sekunder og skyll i kaldt vann.
Kok pastaen al dente.
Ha forvellet svartkål, hvitløk, sitronsaft, parmesan og olivenolje i en blender. Blend til du får en jevn konsistens. Smak til med salt og pepper.
Vend pasta og saus sammen og topp med litt ekstra revet parmesan.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en
![Foodie Logo hvit.png](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_c1ce59d6c51c42bf982b0961b778ddf1~mv2.png/v1/fill/w_980,h_368,al_c,q_90,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/Foodie%20Logo%20hvit.png)
du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!
![mobileImage](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_7f42ddc3b13c4dd7a7e36bb64105cae8~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_735,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/placeholdere2.jpg)
![image](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_7f42ddc3b13c4dd7a7e36bb64105cae8~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_735,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/placeholdere2.jpg)
ANNONSE
![image](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_7f42ddc3b13c4dd7a7e36bb64105cae8~mv2.jpg/v1/crop/x_0,y_43,w_1024,h_683/fill/w_980,h_654,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/placeholdere2.jpg)
ANNONSE
![](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_f813cf56e219403c8f0df4c3f3d1baae~mv2.png)
Flere oppskrifter
![](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_7f42ddc3b13c4dd7a7e36bb64105cae8~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_735,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/placeholdere2.jpg)
...
...
![](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_f813cf56e219403c8f0df4c3f3d1baae~mv2.png)
Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
![Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!](https://static.wixstatic.com/media/a7caca_03011bbc4395408ba8d5325d0de36408~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_653,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/norwayseafoods-premiumtorsk-pannestekt-30202.jpg)
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
![En smakfull reise rett over grensen](https://static.wixstatic.com/media/a7caca_c1a21085f7da4450b704d7801a793521~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_735,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/IMG_7912.jpg)
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
![Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?](https://static.wixstatic.com/media/a7caca_afcfdc43afd8447298e2c65c8beff791~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_551,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/foodie-artikkel-plommer-5015.jpg)
![Kremet rigatoni pasta med svartkål](https://static.wixstatic.com/media/03dc7d_0b21c0fd31f847048fd4b047a3b93d10~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_653,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/svartk%C3%A5lpasta-0430.jpg)
Kremet rigatoni pasta med svartkål
Kremete svartkål pasta med en nydelig farge og frisk smak! En sunn og rask hverdagsmiddag. Får du ikke tak i svartkål kan du bytte den ut med grønnkål.
(5/5)
30 minutter
bottom of page