top of page

...

Start med å koke opp vann i en stor kjele. Tilsett deretter det ferdig oppkuttede grytekjøttet. La det koke opp igjen og fjern deretter eventuelt skum som dannes på overflaten.

 

Senk varmen til lavt og la kjøttet trekke i kjelen i cirka 1,5 time for å sikre at det blir mørt og saftig.

 

Mens kjøttet trekker, forbered grønnsakene ved å skrelle og kutte dem i passe biter.

 

Når kjøttet har trukket tilstrekkelig, tilsett de forberedte grønnsakene i kjelen sammen med buljong, salt og pepper etter smak.

 

La suppen koke videre i omtrent 20 minutter eller til grønnsakene er møre og smakene har blandet seg godt sammen. Juster eventuelt smaken med mer salt og pepper etter ønske.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Kjøttsuppe

Kjøttsuppe

Kjøttsuppe er en skikkelig tradisjonsrett som passer like godt hele året. Full av både smak og næring. Suppen kan lages på mange ulike måter men dette er vår favoritt!

(4.9/5)

120 minutter

Lagre
bottom of page