
...
Start med å koke opp vann i en stor kjele. Tilsett deretter det ferdig oppkuttede grytekjøttet. La det koke opp igjen og fjern deretter eventuelt skum som dannes på overflaten.
Senk varmen til lavt og la kjøttet trekke i kjelen i cirka 1,5 time for å sikre at det blir mørt og saftig.
Mens kjøttet trekker, forbered grønnsakene ved å skrelle og kutte dem i passe biter.
Når kjøttet har trukket tilstrekkelig, tilsett de forberedte grønnsakene i kjelen sammen med buljong, salt og pepper etter smak.
La suppen koke videre i omtrent 20 minutter eller til grønnsakene er møre og smakene har blandet seg godt sammen. Juster eventuelt smaken med mer salt og pepper etter ønske.
Slik gjør du
laster...
porsjoner
Ingredienser
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato


Kjøttsuppe
Kjøttsuppe er en skikkelig tradisjonsrett som passer like godt hele året. Full av både smak og næring. Suppen kan lages på mange ulike måter men dette er vår favoritt!
(4.9/5)
120 minutter