
...

Kjøttsuppe
Kjøttsuppe er en skikkelig tradisjonsrett som passer like godt hele året. Full av både smak og næring. Suppen kan lages på mange ulike måter men dette er vår favoritt!
Dette er en smakfull og næringsrik rett som virkelig varmer på kalde dager. Denne retten kombinerer saftig kjøtt med en fyldig og smakfull buljong, og gir en perfekt balanse mellom kjøtt, grønnsaker og krydder.
Med ingredienser som gulrøtter, poteter og purre får du både smak og vitaminer, mens kjøttet koker til det blir mørt og saftig. Kjøttsuppa er enkel å lage, og kan tilpasses med ulike typer kjøtt, som storfe eller svin, avhengig av hva du har tilgjengelig.
Serveres gjerne med et godt brød til, og du har et komplett måltid som både metter og varmer.
Ikke nok ratings ennå
120 minutter
Vil du se hele oppskriften?
Bli en

du og,
helt gratis!
Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!


ANNONSE
Server sammen med
Start med å koke opp vann i en stor kjele. Tilsett deretter det ferdig oppkuttede grytekjøttet. La det koke opp igjen og fjern deretter eventuelt skum som dannes på overflaten.
Senk varmen til lavt og la kjøttet trekke i kjelen i cirka 1,5 time for å sikre at det blir mørt og saftig.
Mens kjøttet trekker, forbered grønnsakene ved å skrelle og kutte dem i passe biter.
Når kjøttet har trukket tilstrekkelig, tilsett de forberedte grønnsakene i kjelen sammen med buljong, salt og pepper etter smak.
La suppen koke videre i omtrent 20 minutter eller til grønnsakene er møre og smakene har blandet seg godt sammen. Juster eventuelt smaken med mer salt og pepper etter ønske.
Slik gjør du

ANNONSE

Flere oppskrifter

...
...
Populært akkurat nå

...
...

Lest denne?
Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato

Add a Title
ANNONSØRINNHOLD
Dato
