top of page

...

Ertepuré

Ertepuré

Lynrask og god ertepuré, perfekt tilbehør til blant annet fisk.

 

Ertepuré er en smakfull og næringsrik rett som kombinerer sødmen fra erter med en kremet konsistens, og fungerer utmerket som tilbehør til en rekke retter. Denne enkle oppskriften krever kun frosne erter, smør, salt og pepper, og kan tilberedes på under 20 minutter. Ved å koke ertene raskt og deretter mose dem sammen med smør, oppnår man en puré som beholder den friske smaken og den livlige grønne fargen. Ertepuré passer spesielt godt sammen med fiskeretter som torsk, laks og lutefisk, men fungerer også utmerket til kjøttretter som kjøttkaker og biff. For en ekstra dimensjon kan man tilsette ingredienser som hvitløk, vårløk eller fløte, avhengig av personlig smak og hva man har tilgjengelig.

 

Denne retten er ikke bare rask og enkel å lage, men også en flott måte å inkludere grønnsaker i kostholdet på en velsmakende måte!

(5/5)

5 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Kok ertene i 2-3 minutter. Sil av vannet og tilsett smør. Krydre med salt og pepper. Kjør sammen med en stavmikser til ønsket konsistens.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page