top of page

...

Slik gjør du

Skyll eplene og fjern kjernen. Kutt i biter og ha over i en kjele. Ha i vann og kanel, la koke i 20-30 minutter.

 

Tilsett sukker og rør godt, kjør eventuelt med stavmikser eller i foodprosessor.

 

Avkjøl eller spis varm med melk.

 

Tips! Juster mengden sukker etter egen smak, epler kan variere mye i hvor søte de er.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Eplemos med kanel

Eplemos med kanel

Eplemos er en kjær følgesvenn til flere typer dessert! Tilslørte bondepiker, på brødskiven eller til ost, mulighetene er mange med denne friske og søte baseoppskriften.

(5/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page