top of page

...

Foodie annonse-7195253862-002_03.jpg
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Skyll eplene og fjern kjernen. Kutt i biter og ha over i en kjele. Ha i vann og kanel, la koke i 20-30 minutter.

 

Tilsett sukker og rør godt, kjør eventuelt med stavmikser eller i foodprosessor.

 

Avkjøl eller spis varm med melk.

 

Tips! Juster mengden sukker etter egen smak, epler kan variere mye i hvor søte de er.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

Eplemos med kanel

Eplemos med kanel

Eplemos er en kjær følgesvenn til flere typer dessert! Tilslørte bondepiker, på brødskiven eller til ost, mulighetene er mange med denne friske og søte baseoppskriften.

(5/5)

30 minutter

Lagre
bottom of page