top of page

...

Skrell rotgrønnsakene og kutt dem i biter. Ha dem i en ildfast form, legg på smør og krydre med salt og pepper. Bak i ovnen på 200 grader i ca. 30 minutter.

 

Mos tyttebær og sukker sammen med en gaffel.

 

Del kjøttet i 4 like store deler. Krydre godt med salt og pepper. Stek i stekepanne på høy varme i 2-3 minutter på hver side. Legg til side og la hvile før du kutter i den.

 

Finhakk sjalottløk og ha over i en kjele sammen med smør. Stek til løken er blank. Tilsett rødvin og reduser til halv mengde. Ha i grønn pepper og stekesjy. reduser til ⅓ av væsken har fordampet. Spe maisenna ut i kaldt vann og visp inn i sausen. Smak til med salt og pepper.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

En smakfull reise rett over grensen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Norske plommer er i sesong, hva kan man lage?
Elgbiff med grønn peppersaus og ovnsbakte grønnsaker

Elgbiff med grønn peppersaus og ovnsbakte grønnsaker

Mør indrefilet av elg servert med en skikkelig god grønn peppersaus, bakte rotgrønnsaker og nyrørte tyttebær. Denne må du lage neste gang du skal ha gjester.

(5/5)

60 minutter

Lagre
bottom of page