top of page

...

Bakt potet med entrecôte

Bakt potet med entrecôte

Bakt potet med entrecôte er en skikkelig luksusvariant av den klassiske bakte poteten.

 

Den møre, saftige biffen kombineres med en luftig krem av smør, rømme, hvitløk og persille, som smelter perfekt over den varme poteten.

 

Denne retten passer både som en imponerende helgemiddag og en ekstra god hverdagsrett. En perfekt kombinasjon av saftig kjøtt, kremet topping og myk bakt potet!

(4.8/5)

60 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Dryss olivenolje og flaksalt på poteten og pakk den inn i aluminiumsfolie.

 

Stek på 200 grader i 60 til 90 minutter, avhengig av størrelsen på poteten. Du kan også steke den i airfryer på 200 grader i ca. 60 minutter.

 

Ha smør, rømme, finkuttet persille og hvitløk i en bolle, pisk sammen til en luftig krem og smak til med salt og pepper.

 

Krydre entrecôten med salt og pepper og stek i 2-3 minutter på hver side. La den hvile 5 minutter før du kutter den i skiver.

 

Snitt poteten på langs og trykk den lett sammen. Topp poteten med kremen og entrecôte.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page