top of page

...

Amerikanske pannekaker

Amerikanske pannekaker

Klassiske amerikanske pannekaker! Dette er en populær frokostrett kjent for sin tykkere og luftigere konsistens sammenlignet med tradisjonelle, tynne pannekaker. Disse kan også serveres til lunsj eller som en dessert, og smaker vidunderlig! Amerikanske pannekaker er overraskende enkle å lage og krever få ingredienser, som du mest sannsynlig allerede har i kjøkkenskapet.

 

Disse serveres ofte med smør og sirup, men kan også toppes med friske bær, honning eller andre favoritter. Disse pannekakene er enkle å lage og gir en deilig start på dagen eller en hyggelig helgefrokost. Velg din favoritt-topping og kos deg!

(5/5)

30 minutter

Lagre
Foodie square.png
Foodie Logo hvit.png

anbefaler!

Add paragraph text. Click “Edit Text” to update the font, size and more. To change and reuse text themes, go to Site Styles.

Vil du se hele oppskriften?

Bli en

Foodie Logo hvit.png

du og,

helt gratis!

Få tilgang til alle matkurs helt gratis, lagre oppskrifter og artikler, samt få tilgang til nye oppskrifter før alle andre!

mobileImage
image

ANNONSE

Bland mel, bakepulver, sukker og salt sammen. Tilsett halvparten av melken og visp sammen til du har en klumpfri røre. Deretter tilsetter du resten av melken, smeltet smør og egg, rør godt sammen. La pannekakerøren svelle i ca. 30 minutter.

 

Smelt smør i en stekepanne. Hell 1-3 øser med pannekakerøre i pannen og stek på middels varme. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden.

 

Server med smør og sirup.

Slik gjør du

laster...

porsjoner

Ingredienser

image

ANNONSE

Flere oppskrifter

...

...

Populært akkurat nå

...

...

Lest denne?

Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Hjemmelaget pasta - en smaksopplevelse verdt innsatsen
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Slik lager du den perfekte bakte poteten
Add a Title

ANNONSØRINNHOLD

Dato

Ekte norsk sjømat hører høst og vinteren til!
bottom of page