top of page

...

Vaniljeboller med bringebærkrem

120 minutter

(5/5)

Luftige og saftige vaniljeboller, fylt med bringebærkrem. Disse må du bare prøve.

Luftige og saftige vaniljeboller, fylt med bringebærkrem. Disse må du bare prøve.

Se video
Lagre
Vaniljeboller med bringebærkrem
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Smuldre fersk gjær i en bakebolle. Smelt smør og bland sammen med melk, varm opp blandingen til 37 grader og hell over gjæren. Ha i egg og rør til alt gjær er oppløst.

 

Ha så i de tørre ingrediensene og elt godt for hånd eller med maskin i 10-15 minutter.

 

Dekk til bakebollen med plast og la deigen heve til dobbel størrelse, dette tar ca. 40 minutter.

 

Del deigen i ca. 24 like store deler og form til boller. Finn frem bakebrett og ha på bakepapir. Legg 9 boller på hvert brett. La de etterheve i 30 minutter.

 

Pensle med egg eller melk og stek på 220 grader i 10-12 minutter. Avkjøl på rist til de er helt kalde.

 

Pisk fløte og halvparten av sukkeret til krem. Mos bringebær og resten av sukkeret til syltetøy. Vend alt forsiktig sammen.

 

Del bollene i to og fyll med krem.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

bottom of page