top of page

...

Sylteagurk

60 minutter

(5/5)

Hjemmelaget sylteagurk er mye bedre enn de du kjøper i butikken. Det krever litt tid og arbeid, men det er absolutt verdt det.

Hjemmelaget sylteagurk er mye bedre enn de du kjøper i butikken. Det krever litt tid og arbeid, men det er absolutt verdt det.

Se video
Lagre
Sylteagurk

ANNONSE

Slik gjør du

Vask agurkene godt. Bland sammen vann og salt og ha i agurkene. La de stå kaldt i 24 timer.

 

Kok opp eddik, vann og sukker. Ha i sennepsfrø, laurbærblad og hel hvit pepper.

 

Ha agurkene over på et rent sylteglass og hell over den varme syltelaken. Ha på lokket og kjøl ned til romtemperatur. Sett glassene i kjøleskapet i minst 1 dag, men helst dager.

 

Så lenge du har vært nøye og holdt glassene rene er holdbarheten ca. 6 måneder.

laster...

porsjoner

Ingredienser

ANNONSE

bottom of page