top of page

...

Roastbiff

60 minutter

(5/5)

Hjemmelaget roastbiff smaker utrolig godt og er veldig lett å lage. Bruk et godt kjøttstykke så får du et godt resultat!

Hjemmelaget roastbiff smaker utrolig godt og er veldig lett å lage. Bruk et godt kjøttstykke så får du et godt resultat!

Se video
Lagre
Roastbiff

ANNONSE

Slik gjør du

Krydre kjøttet godt med salt og pepper på alle sider.

Varm opp en stekepanne til høy varme. Ha i solsikkeolje og smør.

 

Brun kjøttet på alle sider og legg det over på et bakebrett.

 

Stek roastbiffen i ovnen på 120 grader til du får en kjernetemperatur på 60 grader. Beregn ca. 1 time steketid per kilo kjøtt.

 

La roastbiffen avkjøles helt i kjøleskap før du kutter den så tynt som mulig.

laster...

porsjoner

Ingredienser

ANNONSE

bottom of page