top of page

...

Pavlova med krem og bær

120 minutter

(5/5)

Pavlova toppet med en deilig krem med vaniljesmak og friske bær.

Pavlova toppet med en deilig krem med vaniljesmak og friske bær.

Se video
Lagre
Pavlova med krem og bær

ANNONSE

Slik gjør du

Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt og pisk godt mellom hver gang. Når du har tilsett alt sukkeret pisker du videre i 5 minutter.

 

Tilsett hvitvinseddik og maisenna og pisk forsiktig i 10 sekunder så det blander seg.

 

Finn frem et bakebrett med bakepapir. Ha marengsen over på bakebrettet og form en sirkel på ca. 22 cm.

 

Forvarm ovnen til 160 grader. Sett inn kaken og skru ned varmen til 100 grader. Stek kaken i 90 minutter, åpne ovnsdøren og la den stå til den er avkjølt.

 

Pisk fløte og vaniljesukker til en fyldig krem.

 

Kutt opp bærene og pynt pavlovaen med krem, friske bær og sitronmelisse.

laster...

porsjoner

Ingredienser

ANNONSE

bottom of page