...
Pavlova med hermetiske mandariner
120 minutter
(4.9/5)
Pavlova toppet med en deilig krem med vaniljesmak og hermetiske mandariner.
Pavlova toppet med en deilig krem med vaniljesmak og hermetiske mandariner.
Slik gjør du
Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukker litt etter litt og pisk godt mellom hver gang. Når du har tilsett alt sukkeret pisker du videre i 5 minutter.
Tilsett hvitvinseddik og maisenna og pisk forsiktig i 10 sekunder så det blander seg.
Finn frem et bakebrett med bakepapir. Ha marengsen over på bakebrettet og form en sirkel på ca. 22 cm.
Forvarm ovnen til 160 grader. Sett inn kaken og skru ned varmen til 100 grader. Stek kaken i 90 minutter, åpne ovnsdøren og la den stå til den er avkjølt.
Pisk fløte og vaniljesukker til en fyldig krem.
Pynt pavlovaen med krem og hermetiske mandariner.
laster...
porsjoner