top of page

...

Pastasalat med bakt tomat

30 minutter

(5/5)

En smakfull og enkel middag. Denne salaten har litt av alt, fyldig, syrlig, crunchy og skikkelig digg.

En smakfull og enkel middag. Denne salaten har litt av alt, fyldig, syrlig, crunchy og skikkelig digg.

Se video
Lagre
Pastasalat med bakt tomat
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Kutt tomatene i 4 og ha dem over i en ildfast form. Dryss over olivenolje og sukker. Bak i ovnen på 200 grader i 20 til 25 minutter.

 

Kok pasta i rikelig med saltet vann til den er al dente.

 

Bland sammen finhakket basilikum, finhakket hvitløk, olivenolje og sitronsaft.

 

Ha pasta, bakte tomater, ruccula, mozzarella og gresskarkjerner i en salatbolle. Hell over dressingen og vend sammen.

400 g tørr pasta

100 g ruccula

2 stk mozzarella

50 g gresskarkjerner


Bakt tomat

50 g tomat

4 ss olivenolje

1 ss sukker


Dressing

1 kvast basilikum

2 fedd hvitløk

0.5 dl olivenolje

1 ss sitronsaft


porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

bottom of page