...
Pastasalat med bakt tomat
30 minutter
(5/5)
En smakfull og enkel middag. Denne salaten har litt av alt, fyldig, syrlig, crunchy og skikkelig digg.
En smakfull og enkel middag. Denne salaten har litt av alt, fyldig, syrlig, crunchy og skikkelig digg.
Slik gjør du
Kutt tomatene i 4 og ha dem over i en ildfast form. Dryss over olivenolje og sukker. Bak i ovnen på 200 grader i 20 til 25 minutter.
Kok pasta i rikelig med saltet vann til den er al dente.
Bland sammen finhakket basilikum, finhakket hvitløk, olivenolje og sitronsaft.
Ha pasta, bakte tomater, ruccula, mozzarella og gresskarkjerner i en salatbolle. Hell over dressingen og vend sammen.
400 g tørr pasta
100 g ruccula
2 stk mozzarella
50 g gresskarkjerner
Bakt tomat
50 g tomat
4 ss olivenolje
1 ss sukker
Dressing
1 kvast basilikum
2 fedd hvitløk
0.5 dl olivenolje
1 ss sitronsaft
porsjoner