top of page

...

Pannestekt kylling i fløtesaus

45 minutter

Ikke nok ratings ennå

Sprø og saftige kyllingbryst i en kremete fløtesaus, toppet med frisk estragon!

Sprø og saftige kyllingbryst i en kremete fløtesaus, toppet med frisk estragon!

Se video
Lagre
Pannestekt kylling i fløtesaus

ANNONSE

Slik gjør du

Krydre kyllingbrystene godt med salt og pepper.

 

Ha solsikkeolje i en stekepanne og stek kyllingen med skinnsiden ned først, til skinnet er gyllent og sprøtt. Snu og stek videre i 2-3 minutter, legg til side.

 

Ha smør i stekepannen sammen med finhakket hvitløk og sjalottløk. Stek blank. Tilsett hvitvin og reduser til halv mengde. Ha i fløte og kok opp.

 

Legg kyllingen tilbake i stekepannen med skinnsiden opp og la småkoke i 5-10 minutter.

 

Smak til med salt og pepper og topp med frisk finhakket estragon.

laster...

porsjoner

Ingredienser

ANNONSE

bottom of page