top of page

...

Lunsjkaker

30 minutter

(5/5)

En skikkelig klassiker! Lunsjkaker har de aller fleste smakt i varmmat disken på butikken, og de blir som alt annet bedre hjemmelaget! 1 porsjon gir 10 lunsjkaker.

En skikkelig klassiker! Lunsjkaker har de aller fleste smakt i varmmat disken på butikken, og de blir som alt annet bedre hjemmelaget! 1 porsjon gir 10 lunsjkaker.

Se video
Lagre
Lunsjkaker

ANNONSE

Slik gjør du

Skrell og kutt gulrot i små terninger. Ha dem i en kjele med vann og kok i 4 minutter. Ha i ertene og kok i 1 minutt til. Sil av vannet og sett til side.

 

Ha kjøttdeig og salt i en kjøkkenmaskin, miks godt. Tilsett pepper og muskatnøtt, bland godt sammen. Ha i grønnsakene og bland forsiktig sammen.

 

Ha smør i en stekepanne. Form farsen med hendene til mellomstore lunsjkaker. Stek på høy varme i 1-2 minutter på hver side. Legg kakene over på et stekebrett og stek videre i ovnen på 180 grader i 15 minutter.

 

Spis som de er eller server dem på brødskiver.

laster...

porsjoner

Ingredienser

ANNONSE

bottom of page