top of page

...

Kremet pasta med sopp og chili

30 minutter

(4.7/5)

En sterk og god pastarett med smak fra den norske skogen, og lite spark fra chili, gjør denne retten til en skikkelig smaksbombe.

Her kan du blande ulike typer sopp, som f.eks kantarell, steinsopp, trompetsopp, champignon, aromasopp, piggsopp, rødskrubb, og traktkantarell.

En sterk og god pastarett med smak fra den norske skogen, og lite spark fra chili, gjør denne retten til en skikkelig smaksbombe.

Her kan du blande ulike typer sopp, som f.eks kantarell, steinsopp, trompetsopp, champignon, aromasopp, piggsopp, rødskrubb, og traktkantarell.

Se video
Lagre
Kremet pasta med sopp og chili
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Kok pasta i rikelig saltet vann til den er al dente. Ta vare på litt av pastavannet.

 

Ha soppen i en tørr stekepanne og damp ut vannet. Ha i smør, sjalottløk, chiliflak og finhakket hvitløk, stek til soppen er gyllen.

 

Tilsett fløte og kok opp, skru ned varmen og juster væskemengden med litt av pastavannet.

 

Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

 

Topp med revet parmesan.

 

Tips! Topp med ferske urter som timianblader, persille eller oregano.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

bottom of page