top of page

...

Hvitvinsdampede blåskjell

30 minutter

Ikke nok ratings ennå

Hvitvinsdampede blåskjell er utrolig godt, og med denne oppskriften får du et perfekt resultat!

Hvitvinsdampede blåskjell er utrolig godt, og med denne oppskriften får du et perfekt resultat!

Se video
Lagre
Hvitvinsdampede blåskjell

ANNONSE

Slik gjør du

Vask blåskjellene godt i kaldt rennende vann. Kast ødelagte eller åpne skjell som ikke lukker seg når du kakker på dem.

 

Smelt smør i en kjele på middels varme. Tilsett finhakket fennikel, stangselleri, sjalottløk og hvitløk. Fres et par minutter til grønnsakene er blanke.

 

Ha i blåskjellene og hvitvin, legg på lokk og damp til skjellene åpner seg, dette tar 3-5 minutter avhengig av størrelsen på skjellene.

 

Skru av varmen og smak til med sitronsaft, salt og pepper.

laster...

porsjoner

Ingredienser

ANNONSE

bottom of page