top of page

...

Grillet spisskål med kremet dressing

20 minutter

(5/5)

Når du griller kålen får den en helt unik smak. Toppet med en kremet dressing og hjemmelagde krutonger. En rett i seg selv og perfekt som tilbehør til for eksempel grillmat.

Når du griller kålen får den en helt unik smak. Toppet med en kremet dressing og hjemmelagde krutonger. En rett i seg selv og perfekt som tilbehør til for eksempel grillmat.

Se video
Lagre
Grillet spisskål med kremet dressing
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Kutt surdeigsbrød i terninger og spre dem utover et bakebrett med bakepapir. Dryss over olivenolje og krydre med salt og pepper. Stek på 200 grader i 10-15 minutter.

 

Del spisskål i 4 og dryss over olivenolje, salt og pepper. Grill i 1-2 minutter på hver side.

 

Bland sammen finhakket hvitløk, dijonsennep, worcester sauce og eggeplomme. Pisk inn solsikkeolje til du får en fyldig konsistens. Bland inn revet parmesan og smak til med sitronsaft, salt og pepper.

 

Server spisskål med krutonger, dressing og revet parmesan.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

bottom of page