top of page

...

Gratinert sjøkreps

45 minutter

(4.9/5)

Gratinerte sjøkreps er et festmåltid! På sommeren kan du fint lage disse på grillen, da blir de enda bedre. Du kan bruke både kokte og feske sjøkreps, men aller best blir de ferske.

Gratinerte sjøkreps er et festmåltid! På sommeren kan du fint lage disse på grillen, da blir de enda bedre. Du kan bruke både kokte og feske sjøkreps, men aller best blir de ferske.

Se video
Lagre
Gratinert sjøkreps
Foodie annonse-7195253862-002_01.jpg

ANNONSE

Slik gjør du

Ha romtemperert smør, gressløk, dill, estragon og hvitløk i en blender. Kjør sammen til du får et jevnt urtesmør med fin grønnfarge. Dette kan lages i større mengder og fryses.

 

Del sjøkrepsen i to og legg dem på et stekebrett med bakepapir.

 

Ha en klatt urtesmør på hver sjøkreps og gratiner i ovnen på 250 grader i ca. 5 minutter.

 

Riv over sitronskall, klem på litt sitronsaft og server med for eksempel surdeigsbrød og godt smør.

laster...

porsjoner

Ingredienser

Foodie annonse-7195253862-002_02.jpg

ANNONSE

bottom of page