top of page

...

Fritert kylling med sprø potetsalat

45 minutter

(5/5)

Fritert kylling servert med en sprø kremete potetsalat. En utrolig god kombinasjon med masse god smak.

Fritert kylling servert med en sprø kremete potetsalat. En utrolig god kombinasjon med masse god smak.

Se video
Lagre
Fritert kylling med sprø potetsalat

ANNONSE

Slik gjør du

Bank kyllingen litt flat. Krydre med salt og pepper. Dypp den i mel, så i sammenvispet egg, så tilbake i mel.

Varm opp solsikkeolje i en kjele til ca. 180 grader. Friter kyllingen i ca. 5 minutter til den er gyllen.

 

Kok potetene til de akkurat er møre. Legg dem utover på et bakebrett med bakepapir og press dem flate. Dryss over litt olivenolje og krydre med salt og pepper. Stek på 220 grader i 15 minutter til de er sprø og gyllen.

 

Bland sammen majones, rømme, finhakket sylteagurk, sylteagurklake, finhakket sjalottløk, finhakket dill, agurk i terninger og sitronsaft. Smak til med salt og pepper. Vend de sprø potetene i dressingen.

 

Kutt opp kyllingen og server sammen med sprø potetsalat.

laster...

porsjoner

Ingredienser

ANNONSE

bottom of page